Restocks failliet: het sneakerplatform heeft faillissement aangevraagd. Wat zijn de gevolgen? Pirri

Restocks failliet: het sneakerplatform heeft faillissement aangevraagd. Wat zijn de gevolgen?

Het Einde van een Tijdperk: Restocks BV failliet
Het bedrijf achter Restocks BV, een bekend Nederlands sneakerverkoopplatform, heeft bij de rechtbank in Rotterdam faillissement aangevraagd. Dit nieuws is een schok voor de sneakercommunity, vooral omdat handelaren die actief waren op het platform, gezamenlijk nog miljoenen euro's tegoed hebben van Restocks. 
Het recente nieuws over het faillissement van Restocks BV heeft ons allemaal verrast en geraakt. Vooral gezien de beloftes van verbetering die het afgelopen jaar werden gedaan. In plaats van verbetering, is de situatie drastisch verslechterd wat heeft geleid tot de faillissementsaanvraag. Dit roept onrust op in de markt en onderstreept het belang van betrouwbare service en tijdige betalingen aan leveranciers.

Restocks failliet: de gevolgen voor de sneakercommunity
In deze turbulente tijden willen wij van Pirri onze steun en solidariteit betuigen aan iedereen die getroffen is door de situatie bij Restocks BV. Wij begrijpen de onzekerheid en zorgen die nu in de sneakerwereld leven. We willen daarom benadrukken dat bij Pirri service altijd op nummer 1 staat en we werken er altijd hard voor dat onze klanten en partners de beste ervaring krijgen.
Wij betuigen nogmaals onze steun aan de gedupeerden. Onze deuren blijven open staan voor iedereen en we hopen dat de schade in de sneakercommunity beperkt blijft.

Namens,

Team Pirri
Restocks Failliet Het Faillissement
*UPDATE*

Restocks heeft zelf op hun website ook het faillissement verklaard. 

Voor meer details over het faillissement klik HIER.