WELKOM BIJ PIRRI

Sinds iets langer dan 1 jaar zijn wij actief als consignplatform. Dat betekent dat jullie je patta's bij ons kunnen verkopen!

We hebben wegens onze hoge en snelle payouts (14 dagen na de verkoop) heel veel aanmeldingen en kunnen (nog) niet iedereen aannemen. Wil jij met ons mee groeien en op de wachtlijst geplaatst worden?

Vul deze form in!

PIRRI

ROTTERDAM

VAN OLDENBARNEVELTSTRAAT 117


Sneakers verkopen via Pirri

Wil jij cash voor je kicks? Verkoop je sneakers dan online via het sneakerplatform van Pirri! Al meer dan een jaar zijn we ook actief als consign platform, wat betekent dat jullie je sneakers bij ons online kunnen verkopen! Veilig, vertrouwd én een hoge en snelle payout.

Welke sneakers kun je verkopen bij Pirri?

Yeezy’s, Jordan 1 High & Low (geen mids), Jordan 4, Nike Air Max 1 - allerlei exclusieve sneakers zijn welkom bij ons, als het maar nieuwe en ongedragen patta’s zijn. Ben je een grote speler en denk je eraan om een flinke collectie te verkopen en veel sneakers via Pirri te sellen? Ook dat kan zeker! Je weet het: zolang de patta’s maar in perfecte staat zijn.

Hoe werkt het precies?

  • Verzamel alle nieuwe sneakers die je wil verkopen
  • Vul het formulier hieronder in
  • Wij nemen contact met je op welke sneakers we voor je willen verkopen
  • Jij stuurt de geselecteerde sneakers op naar Pirri of brengt ze langs in de winkel
  • Wij verkopen de sneakers voor jou
  • sBinnen 14 dagen na de verkoop doen wij de sneaker payout.

Wachtlijst

Wegens onze hoge en snelle sneaker payouts (14 dagen na verkoop) hebben we veel aanmeldingen en kunnen we (nog) niet iedereen aannemen. Wil jij met ons meegroeien en op de wachtlijst geplaatst worden? Dat kan natuurlijk altijd. Begin je paartjes vast te verzamelen, vul het formulier in en dan hoor je snel van ons.

Meld je aan om sneakers te verkopen via Pirri

Ben je ready om je kicks te flippen via Pirri? Vul dan het formulier hierboven in en dan nemen wij contact met je op.